Archives

You are currently viewing archive for May 2007
El 10 de junio el grupo de Art Factory, formato por artesanos y artistas, deja La Escocesa para mudarse en otra espacio. Más info: Art Factory T45.
Categoría: Eventos y publicaciones     
Architecture, culture et responsabilités urbaines. Une position critique face au plan 22@ Barcelona.
TPFE Adeline Piel

Jeudi 7Juin, 16h, Salle de la Renaissance, Rue de Faussets, derrìere l'Eglise St. Pierre, Bordeaux centre.

TPFE Adeline Piel
Categoría: Eventos y publicaciones     
Exposición final master arquitectura, arte y espacio efímero, Fundació UPC en colaboración con La cònica/Lacònica.
16 mayo 2007 a las 21
“La Escocesa” - espai M
C/ Pere IV 345
Metro Selva de Mar
Entrada Libre

Categoría: Eventos y publicaciones     
El passat dia 3 de maig l’Associació d’Idees M com a artistes afincats a La Escocesa, ens vam reunir amb en Jordi Martí, gerent de l’Institut de Cultura i la Rosa Mach, directora de Cooperació Cultural.
Trobant un clima receptiu i de bona entesa, vam intercanviar opinions i idees sobre el projecte i sobre el futur de La Escocesa.

Tenint en compte que l’Ajuntamnent té previst executar el nou pla estratègic que preveu obrir més de set nous espais de creació a Barcelona, i essent la Escocesa un d’ells, proposem amb el nostre projecte la continuïtat de la nostra tasca cultural dins La Escocesa, garantint l’interès cultural i artístic, com un espai obert d’intercanvi i interrrelació amb altres artistes i tenint una presència activa a l’entorn i al barri.

Havent analitzat la situació trobant viable tècnicament la posada en marxa del nostre projecte per amdues parts, esperem concrecions en data posterior a les eleccions.
Categoría: Eventos y publicaciones     
Categoría: Movilización     
"L’Associació d’Idees el dia 19 de Març 2007 presenta a l’Ajuntament de Barcelona:
LA ESCOCESA. Projecte per a un espai d’Imaginació i centre de creació.

El 26 de març fèiem la Roda de Premsa al taller lacònic a “la Escocesa”, va ésser un Acte Autentic a més a més d’una Roda de Premsa tant el Salvador Clarós com la Mercè Tatjer, com en Marco Noris, com en Florenci Guntin, com jo Mercè Gost varem estar amb el cor a la mà i les paraules justes a la boca. Tant l’Associació de veïns i veïnes del Poblenou, com el Grup de Patrimoni Industrial del Fòrum de la Ribera del Besós, com la dels Artistes Visuals de Catalunya com l’Associació d’Idees..."

Read more...
Categoría: Documentos