Archives

You are currently viewing archive for December 2008
2º FESTIVAL D’IDEES A LA ESCOCESA
Dies 12, 13 i 14 de Decembre 2008
c/Pere IV, 345 La Escocesa
2º Festival d'Idees a La Escocesa

Per tal de donar continuïtat en les activitats del Centre de Creació La Escocesa, anar adquirint un públic constant i contribuir a la dinamització cultural del Poblenou i per extensió a la ciutat de Barcelona, l’Associació d’Idees Ema organitza la 2ª edició del Festivals d’Idees d’Arts Escèniques Interdisciplinars durant els dies 12, 13 i 14 de Decembre.

El Festival d’Idees te el propòsit de donar suport i espai a tots aquells espectacles que per les seves característiques en la posta en escena i en el llenguatge, siguin inclassificables dins els paràmetres teatrals. Creiem que en l’àmbit territorial i metropolità de Barcelona, hi ha una manca d’espai per a tots aquells projectes contemporanis i d’investigació en els que es fusionen diferents disciplines artístiques i es per aquest motiu que l’Associació d’Idees Ema aposta per un Centre que reculli aquestes característiques i posi a disposició les instal·lacions del Centre a aquest nou sector teatral.

2º Festival d'Idees a La Escocesa
Programa
Categoría: Eventos y publicaciones     
La 'contracultura' contraataca
de Carmen Moreno

Convertir antigues fàbriques en centres de creació i difusió artística. És la darrera iniciativa de l'Institut de Cultura que, el passat 20 de novembre, va organitzar una trobada a la fàbrica Fabra i Coats amb associacions i artistes de tota i mena i de tots colors per tal d'apropar-se al seu objectiu. I és que alguna cosa s'està movent pel que fa als camins artístics més alternatius i alhora més reals de Barcelona. El festival Indisciplines, organitzat per l'Associació d'Artistes Escènics, es va revelar contra una cultura que fa temps que està en crisi, i quina millor manera de fer-ho que mitjançant l'expressió artística, en general. Ara, el centre de creació La Escocesa, situada al Poblenou, posa tota la carn a la graella amb el 2n festival d'Idees, que tindrà lloc els propers 12, 13 i 14 de desembre. Persecucions d'ombres, projecció fotogràfica, lectura poètica, música, dansa, videoart, espectacle infantil, teatre d'objectes... La cosa bull. Ja era hora que alguns se n'adonessin.

eldema.cat
Categoría: Medios de comunicación