Archives

You are currently viewing archive for October 2009
“...Esquerda. Candau. Porta tancada. Porta tapiada. Filtració de llum. Tàpia, Collage. Humitat. Pols. Vidre trencat. Un gat. Aixeta eixuta. Gota. Tunel. Runa...”

És un lloc silenciat el que parla, el que pot donar veu a la majoria.
Un lloc silenciós perque parlin els silenciats.

“El dret a expresar-se és tan fort que resulta gairebé una obligació”

Es tracta d´un taller sobre la percepció: la llum, el so, l'olor, la calor, la gana, l'empatia i tots els seus contraris.
Es tracta d´un taller sobre l'expressió: fer ombra, cantar, construir, cuinar, reflexionar,...

Convidem als participants a obrir els sentits per mitjà de la creativitat, per tal d'expresar alló de que ens parlarà “La escocesa”, un espai buidat, deshauciat, en suspens, com la majoria.

Amb alló que trobem, es construirà un itinerari de instalacions parateatrals on el públic serà part activa mentre transita.
Un joc de sensacions, però també una reflexió col.lectiva, amb els diferents llenguatges artístics alternatius que s'hauràn treballat.

DEL 19 AL 31 D'OCTUBRE 2009 DE 18:00 A 22:00
“LA ESCOCESA” . Pere IV, 345 – Poble NOU –BARCELONA


A PARTIR DE 16 ANYS
Enviar CV i/o motivació a:
majoriasilenciosa@gmail.com
Categoría: convocatorias     
La Associació d'Idees Ema presenta una nueva convocatoria para asignar tres talleres en el edificio de la Escocesa (Poblenou, C/ Pere IV 345).

TALLER PARA PROYECTOS (max. 5 meses)
Uno de los tres talleres se alquila para proyectos de duración limitada a un máximo de 5 meses. Está situado en la planta baja de la fábrica, mide 25 metros cuadrados y el alquiler es de 125€ mensuales. Disponible desde el 1 de diciembre.

TALLERES DE RESIDENCIA (max. 3 años)
Un espacio situado en la planta de arriba mide 30m2 y el alquiler es de 150€. El segundo espacio está situado en la planta baja de la fabrica, mide 25 metros cuadrados y el alquiler es de 125€ mensuales.

Los talleres se adjudicaran entre los que presenten la solicitud tras la selección de un jurado formado por personas del medio artístico y miembros de la asociación.

El plazo de entrega de las solicitudes acaba el día 25 de octubre de 2009 con el fin de dar acceso a los seleccionados a partir del 1 de noviembre del mismo año.

Documentación requerida:

1. Solicitud, indicando:
- nombre y apellidos
- datos de contacto
- disciplina artística
- descripción del proyecto y/o actividad que se va a desarrollar en el espacio
- tiempo de permanencia (máximos tres años)

2. Dossier y CV

Los dossier se enviarán a la dirección de correo electrónico idees@espai-m.org
Categoría: convocatorias