Archives

You are currently viewing archive for March 2007
La Escocesa, espai d'imaginació i centre de creació

L’Associació d’Idees EMA ha presentat a Ayuntamiento (ICUB) y Generalitat el projecte per a “La Escocesa”.

“El Projecte que li presentem parla de la pulsació cultural de la ciutat, és un document CLAR com clares són les nostres idees sobre la ciutat on volem viure. Estem parlant de Barcelona estem parlant sense reserves, de cara, clar i català. L’especulació del sòl, enfonsa i derrueix no tan sols les fàbriques sinó també als artistes que si allotgen; impossible sobreviure a Barcelona, pels preus dels lloguers, impossible pels artistes accedir a tallers, locals, naus industrials.
L’Associació d’Idees M promou l’intercanvi artístic i cultural i defensa espais per artistes a Barcelona.
Som realitzadors d’Idees, realitzar IDEES és el nostre repte com Artistes i podem acreditar que ho aconseguim
No estem per brocs aquestes alçades, sense intermediaris, sense embuts.
Si “Barcelona Batega” les Institucions catalanes acceptaran aquest projecte desprès de pensar-hi, donar-li voltes, i jugaran fort per no perdre aquesta nova riquesa cultural d’artistes al Poblenou que s’ha donat de forma natural a Barcelona com a totes les ciutats importants.

Si les Institucions no ens escolten el “Barcelona Batega” tan sols serà un “slogan” sense compromís.”

Projecte per a un espai d’imaginació i centre de creació
Categoría: Documentos     
Carta de l'Associació d'Idees M als periòdics

La proliferació de tallers d'artistes al POBLENOU s'ha donat de forma natural a Barcelona com a totes les ciutats importants d' Europa afeixint a la ciutat una nova riquesa cultural. L'especulació del sòl, enfonsa i derrueix no tan sols les fàbriques sino també als artistes que si allotgen; impossible sobreviure a Barcelona, pels preus dels lloguers, impossible pels artistes accedir a tallers, locals, naus industrials.

» Read More

Categoría: Documentos