WIP_Poblenou 2009
Categoría: Eventos y publicaciones     
Accions parateatrals a La Escocesa.


Horaris:
Divendres 30 octubre a les 22h
Dissabte 31 octubre a les 19h i a les 22h
Gratüit


La Escocesa, Pere IV 345.
Metro L4 Selva de mar i Nitbus N11 i N8
Categoría: Eventos y publicaciones     

18/20 de setembre del 2009

http://topbcn.org


Tallers Oberts és una iniciativa impulsada per diferents espais de creació i expositius del barri del Poblenou de Barcelona. És una porta oberta per conèixer i descobrir grans i petits racons del barri on, malgrat l’actualtransformació urbanística i social, perviu l’esperit artístic i creatiu de desenes d’artistes.

Programació i espais: http://topbcn.org


Inauguració divendres 18h a les 20h a La Fundició
Carrer Pallars, 178

19:30 h - Obrim portes
20:00 h - Benvinguda-presentació TOP 2009
20:10 h - Curtmetratge: 'Plàstic' de la Fund´acció Exp. Poblenou
20:30 h - Circ amb la companyia Atempo
21:00 h - Show audiovisual: 'Dead cities poble9' by Kenor
21:45 h - Performance: 'El Guitarrall' de la Fund´acció Exp. Poblenou
22:00 h - Uxuka Dj session: presentació del disc 'Poblenou' (Disboot)
Categoría: Eventos y publicaciones     
Parece que no habrá final feliz para el colectivo de creadores que ocupó hace dos años un inmueble vacío de propiedad municipal con el objetivo de abrirlo a la ciudadanía con un proyecto cultural alternativo. Ayer, algunos de los integrantes de La Casa Invisible mantuvieron una reunión con responsables del Ayuntamiento de Málaga. En el encuentro se les anunció que en unos días, "quizás semanas", esperan recibir la autorización judicial para el desalojo del inmueble de la calle Nosquera.

Leer
Categoría: Eventos y publicaciones     
2º FESTIVAL D’IDEES A LA ESCOCESA
Dies 12, 13 i 14 de Decembre 2008
c/Pere IV, 345 La Escocesa
2º Festival d'Idees a La Escocesa

Per tal de donar continuïtat en les activitats del Centre de Creació La Escocesa, anar adquirint un públic constant i contribuir a la dinamització cultural del Poblenou i per extensió a la ciutat de Barcelona, l’Associació d’Idees Ema organitza la 2ª edició del Festivals d’Idees d’Arts Escèniques Interdisciplinars durant els dies 12, 13 i 14 de Decembre.

El Festival d’Idees te el propòsit de donar suport i espai a tots aquells espectacles que per les seves característiques en la posta en escena i en el llenguatge, siguin inclassificables dins els paràmetres teatrals. Creiem que en l’àmbit territorial i metropolità de Barcelona, hi ha una manca d’espai per a tots aquells projectes contemporanis i d’investigació en els que es fusionen diferents disciplines artístiques i es per aquest motiu que l’Associació d’Idees Ema aposta per un Centre que reculli aquestes característiques i posi a disposició les instal·lacions del Centre a aquest nou sector teatral.

2º Festival d'Idees a La Escocesa
Programa
Categoría: Eventos y publicaciones