Extraradi - Exposició col·lectiva d'artistes de La Escocesa @ Casa Elizalde

La Escocesa presenta una exposició col·lectiva dels artistes residents a Casa Elizalde del 29 d'abril al 23 de maig.  

Os presentamos la exposición colectiva de buena parte de los artistas residentes en La Escocesa. Una selección de obras representativas de cada uno de ellos, que constituye una buena ocasión para mapear los entramados de este espacio de producción emblemático de Poblenou.

Aunque la diversidad de procedimientos, los intereses y las miradas que esta muestra reúne, hay un rumor de fondo que destila época. Sin ruina ni romanticismos.

En el tramo más deprimido de Pere IV, donde son muy evidentes las cicatrices de la especulación que generó el Forum 2004 y la posterior pinchazo de la burbuja inmobiliaria, La Escocesa es todo un monumento a la resistencia, una psico-geografía laberíntica poblada de procesos creativos en diálogo.

Inauguración 29 de abril a las 19:30h 

Casa Elizalde 
Carrer de València, 302, 08009 Barcelona
934 88 05 90

Expo: Sèrie Reflexos de Ricard Casabayó @ NIU

En l'obra de Ricard Casabayó (Barcelona, 1968) es percep la forta influència que el passat industrial del barri del Poblenou, territori on va néixer, ha tingut en la seva creació artística. En aquesta exposició no ens mostra el seu treball escultòric, sinó que ens ensenya els seus darrers treballs realitzats amb pintura acrílica sobre suport metàl·lic. Uns treballs que ens remeten, gairebé de forma onírica, als contrastos estètics que generen les transformacions arquitectòniques de la ciutat, en concret del barri del Poblenou, i els seus reflexos sobre les mirades dels ciutadans.

Resultados Otorgamiento Talleres VIIIª Convocatoria Pública De La Escocesa

Después de la deliberación para la ocupación de un taller vacante en la VIIIª Convocatoria pública de La Escocesa, el siguiente jurado formado por:

- Eulàlia Valldosera, artista
- David Armengol,  comisario independiente (Barcelona)
- Laura Tammen,  Galería Senda (Barcelona)
- Pere Llobera, artista
- David Franklin, artista
- Carles Giner, membre de l'ICUB

Mike Watt vs. Raymond Pettibon: The importance of the artwork in the contemporar

La Escocesa i Hangar presenten: 

Mike Watt vs. Raymond Pettibon: The importance of the artwork in the contemporary musician releases

Aprofitant la fugaç visita del músic Mike Watt (Minutemen, Firehose, Iggy Pop, Mike Watt…) a Barcelona per motiu de la seva gira europea, La Escocesa i Hangar organitzen una xerrada amb aquest conegut músic i creador de l’escena underground nordamericana per tal que ens expliqui la seva visió i experiència en relació amb l’art gràfic de les edicions i promoció dels seus projectes, prenent com a eix bàsic el seu treball amb l’artista visual Raymond Pettibon.

 

DATA: DILLUNS 10 DE MARÇ DE 2014

HORA: 12:00 h.

PREU: Entrada gratuïta

LLOC: Hangar (Passatge del Marquès de Santa Isabel, 40. Can Ricart. Barcelona).

Distribuir contenido
La Escocesa | C/ Pere IV 345, 08020 Barcelona |