Pere IV, 345 08020 Barcelona

CONVOCATÒRIA DE PROJECTES ECOTONS LA ESCOCESA - CREAF 2022

 

La Escocesa i el CREAF obren una convocatòria de projectes de recerca i experimentació artística, individuals o col·lectius, per realitzar-se al llarg del 2022. Se seleccionarà 1 proposta, la qual tindrà una dotació de 5.000€ bruts ampliables a 6.000€ en cas de col·lectius.

Els ecotons són zones de transició entre comunitats ecològiques diferents, llocs en certa manera marginals on es posen en contacte diverses realitats, on sorgeixen tensions però també fertilitats inesperades. El CREAF, en col·laboració amb La Escocesa, proposa un espai d'experimentació, aprenentatge, encreuament de disciplines i investigació científica-cultural aplicada a l'estudi de la Biosfera i dels grans reptes ambientals que afronten les nostres societats (com ara el canvi climàtic, la pèrdua biodiversitat o la gestió de l'aigua).

El propòsit de la present convocatòria és donar suport a projectes de d’investigació i experimentació artística, individuals o col·lectius, en el marc de l'eix temàtic Ecotons i en adequació a les línies de recerca del CREAF i els valors de La Escocesa, per realitzar-se al llarg del 2022.

S'entén per projectes de recerca i experimentació aquells que fan èmfasi en el procés abans que en la producció d’obra. Per exemple, propostes que provoquin dinàmiques de pràctica col·lectiva i pensament crític, imaginin noves metodologies des de l'art o facin assajos de prova i error.

Es podrà presentar qualsevol persona o col·lectiu que compleixi els requeriments d'aquestes bases, sense límit d'edat o origen geogràfic ni una trajectòria professional específica.

La 1a fase del període de recepció de propostes estarà oberta fins el 15 d'abril de 2022. Tota la informació sobre el procés de selecció, els requisits i la documentació que cal aportar es troba a les bases adjuntes en aquesta pàgina.

 

El 31 de març a les 18h a La Escocesa es presenten Otros bosques, resultat del projecte seleccionat per Ecotons l'any passat.

 

PDF bases

Formulari

Pere IV, 345 08020 Barcelona